Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
5:54 pm

1. HNL: Varaždin i Lokomotiva podijelili bodove

Piše D. L.

U dvanaestom kolu SuperSport Hrvatske nogometne lige Varaždin je na svom terenu s Lokomotivom odigrao bez pogodaka. 

U prvom poluvremenu obje ekipe imale su intervale posjeda lopte iz kojih nisu stvorili mnoštvo opasnosti za čuvare mreže. Najkonkretnija šansa prvog dijela pripala je domaćinima. U 32. minuti njihov ponajbolji pojedinac Marin Pilj prevario je Silvija Goričana i precizno zapucao, ali njegov pokušaj paradom je zaustavio Nikola Čavlina

Na početku drugog dijela domaći napadač Domagoj Drožđek zaprijetio je snažnim udarcem s dvadesetak metara, ali Čavlina je ponovno spretno reagirao i otklonio opasnost. Mladi vratar Lokomotive ovom se predstavom iskupio za njegov najlošiji ovosezonski nastup iz trećeg kola kada je upravo protiv Varaždina u više navrata loše reagirao. 

Do kraja susreta bezuspješno su zaprijetile obje ekipe te je rezultat u baroknom gradu ostao 0:0. 

Varaždin se nakon današnje utakmice još uvijek nalazi na šestom mjestu, dok momčad s Kajzerice zauzima mjesto iza s bodom manje. 

U sljedećem kolu Varaždin stiže Rudešu u Kranjčevićevu, dok Lokomotiva gostuje na Maksimiru. 

Standings provided by Sofascore
Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)