Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
8:03 am

UŽIVO (20.00): Vraća se Livaja, hoće li Leko još nešto mijenjati u odnosu na Superkup?

Piše D. F.

Šest dana nakon poraza u Superkupu pred Hajdukom je novi ispit. Isti protivnik, na istom mjestu. U 20 sati na Maksimiru u prvom kolu HNL-a sastaju se Dinamo i Hajduk. U odnosu na prošlu subotu ‘bijeli’ su jači za Marka Livaju, dok je kod ‘modrih’ upitan Luka Ivanušec

Ivan Leko u najavi utakmice otkrio je kako trojica novopridošlih igrača, Vadis Odjidja-Ofoe, Fahd Moufi i Ismael Diallo još uvijek nisu dosegli željeni nivo fizičke spreme te je za očekivati da će sva trojica biti na klupi. Povratak Livaje u vrh napada nudi nova rješenja u ofenzivnom dijelu. Za očekivati je promjene na krilima. Na jednom Jan Mlakar, dok bi se na drugom mogao naći Emir Sahiti. Njegova nepredvidljivost i hitrina mogla bi ‘bijelima’ donijeti novu dimenziju u odnosu na ogled iz Superkupa.  

Mogući sastav Hajduka: Lučić, Sigur, Ferro, Šarlija, Melnjak, Krovinović, Pukštas, Benrahou, Sahiti, Mlakar, Livaja

Glavni sudac utakmice je Igor Pajač iz Svetog Ivana Zeline. Pomagat će mu Bojan Zobenica i Ivan Mihalj, oba iz Velike Gorice. Četvrti sudac je Zdenko Lovrić iz Đakova. VAR sudac je Marin Vidulin iz Kanfanara, a asistent VAR suca Kruno Šarić iz Županje. 

Tekstualni prijenos možete pratiti na Dalmatinskom portalu. Sponzor prijenosa je tvrtka Tommy.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)