Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
7:05 pm

EUROPSKO PRVENSTVO U BEOGRADU Dva nova srebra za splitski Marjan

Piše M.K.

Fantastičan kraj europskog prvenstva za splitski taekwondo klub Marjan s nove dva srebrna odličja.

Maja Srhoj je u teškoj kategoriji osvojila srebrnu medalju te je tako postala 47. sportašica kluba s medaljom na velikim natjecanjima što je najbolja potvrda sustavnog rada kluba. Na putu do finala Maja je slavila protiv Njemice i Nizozemke da bi je u finalu zaustavila domaća predstavnica.

Netom nakon što je Maja Srhoj ušla u finale isto je pošlo za rukom i Klari Uglešić koja je u polufinalu bila bolja od Francuskinje s 2:0 u rundama. Prethodno je Klara medalju osigurala protiv Talijanke da bi je na putu do zlata zaustavila svjetska prvakinja Rankov.

Dodajmo da je prvog dana natjecanja prvakinja Europe postala Klarina sestra Petra Uglešić koja je u ovoj godini povezala naslov svjetske i europske prvakinje.

Taekwondo klub Marjan je tako europsko završio s tri medalje, a sestre Uglešić su i treći put zaredom osvojile odličja na istim natjecanjima, prošle godine na europskom prvenstvu te ove godine na svjetskom i europskom prvenstvu.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)