Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Nekretnine
9:00 pm

LATINO DIVA DOLAZI U HRVATSKU Slavna ljepotica gradi kuću na našem otoku?

Piše M.K.

Mostarski arhitekt Amer Tanović gostovao je u podcastu portala Bljesak.info ‘Sredine’ te otkrio kako u Hrvatskoj na jednom otočiću dizajnira kuću za poznatu holivudsku glumicu Salmu Hayek.

Kako kaže, isprva nije znao da se radi o njoj, ali ni detalje ne želi otkrivati.

‘Radi se o malom otoku u Hrvatskoj, ne smijem govoriti detalje, nije to nikako u redu’, rekao je.

‘Nisam je ni prepoznao, ne znam ja te glumce ni kako izgledaju ni tko su. Znaju da sam ja u ovome dijelu i da imam projekte koje ovdje radim, pa su me zamolili da se radi o njihovom klijentu i da uzmem projekt ako mogu i ako se to njoj svidi’, dodaje.

Salma će na nepoznatom otočiću pronaći svoj mir gdje bez paparazza i tjelohranitelja možete uživati sa svojom obitelji, a Amer je do ovog posla došao preko svoje matične tvrtke za koju je 17 godina radio u New Yorku.

Hayek nije jedina koja je prepoznala ljepote Hrvatske, a u našoj obali uživale su već brojne svjetske i holivudske zvijezde.

A osim Salme, Amer je dosad surađivao i s još nekim slavnim osobama, Madonnom i Marthom Stewart. A Madonna ga je posebno oduševila.

‘Ona je jedna divna osoba. Nemojte misliti da je to čudna osoba. Na tom projektu je radilo svaki dan između 50 i 70 radnika i svaki dan je ona iz svog VIP restorana poslala ručak. Konobare bi poslala. Ta žena je počela s ulice. I ona se uvijek vraća na tu priču, kako je ona počela. Tako je i mene gledala. I ja sam počeo s istih ulica samo dolazeći odnekuda’, rekao je Tanović.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)