Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
10:57 pm

Visoka pobjeda Osijeka u povijesnoj utakmici, zabili Caktaš i Nejašmić!

Piše D. L.

U sklopu prvog kola SuperSport HNL-a, Osijek je na Opus Areni deklasirao Slaven Belupo 6:1.

Prvi pogodak na utakmici, a ujedno i na Opus Areni, postigao je Ramon Mierez u četvrtoj minuti nakon nespretne reakcije gostujućeg čuvara mreže Ivana Suška. Preciznim udarcem prednost domaćina sredinom prvog dijela povećao je Mijo Caktaš.

U 29. minuti za Slaven Belupo zabio je Ante Crnac i time smanjio osječku prednost. Nedugo zatim, glavom je poentirao Kristian Fućak, a u strijelce su se još upisali Darko Nejašmić u 63., Domagoj Bukvić u 71. i Kristijan Lovrić u 83. minuti.

Arber Hoxha u posljednjoj je minuti regularnog vremena s bijele točke pogodio vratnicu.

Novi trener Slaven Belupa Ricardo Moniz nezadovoljstvo s predstavom svoje momčadi nije krio jer je već u 27. minuti susreta posegnuo za prvim zamjenama.

Osijek je u HNL-u posljednji put postigao šest pogodaka 16. 12. 2018. godine kada su u Gradskom vrtu pobijedili Inter Zaprešić 6:0.

U sljedećem kolu Osijek gostuje kod Rudeša, dok Slaven Belupo putuje u Varaždin.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)