Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
11:05 pm

Fantastični splitski studenti prvi u skupni: ‘U ponedjeljak nas čeka glavni izazov!’

Piše M.K.

Splitski studenti danas su potvrdili plasman u četvrtfinale Europskog sveučilišnog futsal prvenstva te grupnu fazu natjecanja završili kao prvi, bez poraza. Zasigurno će u daljnju fazu natjecanja otići kao jedni od favorita za osvajanje najsjajnijeg europskog odličja.

Kao potvrda predanog rada, najbolje svjedoči činjenica o tri pobjede u odigrane tri dosadašnje utakmice.

Izbornik Duško Martinac nakon odličnog starta prvenstva smiruje euforiju: ‘Možemo reći da smo zadovoljni. Možda u startu nismo to očekivali, ali u svaku smo utakmicu ušli maksimalno ozbiljni. Zahvalio bih svim igračima koji izdvajaju svoje vrijeme i predstavljaju sveučilišnu reprezentaciju Splita. Svi se maksimalno trude, dobro izgledamo, ali u ponedjeljak je glavni izazov jer nas čeka knock-out faza Europskog prvenstva.’

Važna je karika u splitskim redovima i Jakov Hrstić koji pred medijima nije krio zadovoljstvo ostvarenim uspjehom: ‘Treća visoka pobjeda, mislim da smo zasluženo u četvrtfinalu. Kao domaćini, mislim da bi nam imperativ trebala biti borba za medalju i mislim da imamo jedno veliko htijenje da stignemo do samoga kraja. Naravno, uz beskrajnu podršku navijača, naš san može postati stvarnost!’

Utakmicu četvrtine finala momčad Sveučilišta u Splitu igrat će u ponedjeljak, 24. srpnja u 19 sati. Dođite u kultnu Malu dvoranu na Gripama i podržite domaćeg predstavnika da ostvari svoj san!

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)