Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
2:29 pm

JERKO MARINIĆ KRAGIĆ: Nisam se nikad s ovim susreo, ovo mi je užas!

Piše D. F.

Hrvatska vaterpolska reprezentacija poražena je u osmini finala Svjetskog prvenstva u japanskoj Fukuki od Crne Gore (12:13). Jerko Marinić-Kragić bio je najefikasniji hrvatski igrač s četiri postignuta pogotka, a nakon utakmice nije skrivao razočaranje ishodom.

– Čestitam Crnoj Gori. Na trenutke je izgledalo kao da žele pobjedu više od nas. To je možda najgore od svega. Ušli smo loše, cijelo se vrijeme vraćali, ali nikako ih nismo uspjeli slomiti. Ne znam što bih rekao – rekao je Marinić-Kragić, a potom dodao:

– Ovo je u mojoj karijeri možda i najveća tuga, najbolniji poraz. Ispričavam se i suigračima. Zadnja dva šuta su dopala mene, nažalost nisam ih uspio realizirati. Jednostavno, nisam uspio. Žao mi je i krivo zbog toga. Crnogorci su odigrali perfektnu utakmicu. Napadački su stvarno bili pravi. Mi u određenim obrambenim situacijama nismo bili ‘tu’, mi nismo bili pravi. Nismo pokazali dovoljnu energiju i kaznili su nas. Nisam se nikada susreo s ovakvim tipom poraza, ovo je meni sada užas. Naravno, nije ovo gotovo. Ima još puno natjecanja koje nas čekaju. Moramo i ovaj turnir završiti na najbolji mogući način ne smijemo dopustiti da se ‘raspadnemo’. Osjećam strašnu bol ovog trenutka zbog ovog poraza – zaključio je Marinić-Kragić.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)