Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
8:50 pm

Varaždinu bod, povratak Ante Vukušića na travnjake HNL-a

Piše D. L.

U prvom kolu SuperSport HNL-a, Gorica je na svom terenu remizirala s Varaždinom 1:1. Prvi pogodak na susretu postigao je u 28. minuti Nikola Vujnović. Crnogorskom veznjaku ovo je drugi pogodak u HNL-u u dvadeset nastupa. U 80. minuti Varaždin je zasluženo izjednačio preko bivšeg igrača Gorice Frana Brodića. Brodić je prošle sezone bio najbolji strijelac Varaždina s dvanaest pogodaka i jedan je od ključnih igrača u sustavu trenera Marija Kovačevića

U posljednjim minutama susreta obje momčadi imale su velike prilike koje nisu uspjeli iskoristiti. Na početku drugog dijela umjesto Marina Pilja u igru je ušao Ante Vukušić. Iskusni napadač se tako nakon jedanaest godina i deset inozemnih država vratio u HNL. Posljednji angažman imao je u Kolubari iz Lazarevca za koju je nastupio dvadeset i jedan put te postigao četiri pogotka. Strijelac jedinog pogotka za Goricu Vujnović napustio je igru u 60. minuti, a zamijenio ga je povratnik nakon prijeloma lakta Ante Matej Jurić. Jurić je tešku ozljedu zadobio u susretu s Istrom 10. ožujka ove godine u kojem je Gorica slavila 5:4.

U sljedećem kolu Gorica dočekuje Lokomotivu, dok Varaždin na svom terenu igra sa Slaven Belupom.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)