Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
10:26 pm

PRVA SLUŽBENA UTAKMICA NA POLJUDU: Prodaja ulaznica za ogled Hajduka i Rijeke

Piše H. S.

Nogometaši Hajduka će, nakon pobjede u Maksimiru, na Poljudu u nedjelju 30. srpnja s početkom u 21:05 sati protiv Rijeke igrati susret 2. kola SuperSport HNL. Prva je to službena utakmica ‘bijelih’ na Poljudu u novoj natjecateljskoj sezoni. Prodaja ulaznica za taj dvoboj započinje u ponedjeljak u 10 sati.

Do dana utakmice pravo kupnje, kao i do sada, imaju isključivo aktivni članovi kluba. Ulaznice će se naći u slobodnoj prodaji na sam dan utakmice u slučaju da se iste do tada ne prodaju. 

Kao što je i najavljeno prilikom prodaje pretplata, cijene pojedinačnih ulaznica za utakmice u aktualnoj sezoni bit će povećane te se samom tom činjenicom još više isplati biti pretplatnik. Hajduk nije mijenjao cijene pretplata u odnosu na prošlu sezonu. Do sada je prodano gotovo 11.000 pretplata, a broj pretplatnika je na današnji dan gotovo 30% veći u odnosu na prošlu sezonu.

– Još jednom ističemo kako naši članovi koji su se učlanili ili produžili članstvo u 2023. godini imaju pravo na popust prilikom kupnje sezonske pretplate. Ako još uvijek nisi, učlani se i iskoristi 12% članskog popusta na https://hajduk.hr/klub/clanstvo – poziva Hajduk. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)