Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
10:10 am

Josip Bilić Pavlinović europski studentski viceprvak

Piše P. I.

Josip Bilić Pavlinović, član splitskog Taekwondo kluba Marjan osvojio je srebrno odličje na europskom studentskom prvenstvu koje se održava u Zagrebu. 


Josip je u kategoriji do 87 kilograma u prvom kolu pobijedio Azizjana Tadjibajeva s pariškog sveučilišta s 2:0 u kategorijama da bi nakon toga s novih 2:0 slavio i protiv Rumunja Cristiana Mauleranua sa sveučilišta Bacau. U finalu je u neizvjesnoj borbi poražen od Ukrajinca Arteam Harbara s Donbas sveučilišta što je bilo dovoljno za srebrnu medalju za splitsko Sveučilište.


Lovre Uvodić je predstavljao splitsko Sveučilište u kategoriji do 68 kilograma, ali je u prvom kolu izgubio od kasnijeg prvaka Europe, Britanca Matthewa Howella sa Sveučilišta Nottingham.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)