Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
10:25 pm

NEVRIJEME NA BRAČU Olujni vjetar i kiša odgovorni za 24 vatrogasne intervencije

Piše M.K.

Iznimno jako nevrijeme, praćeno olujnim vjetrom i obilnom kišom, zahvatilo je Selca i istočni dio Brača. 

‘Od samog jutra, vatrogasci su na terenu, a kako bi ugasili požar električnog drvenog stupa, a koji je prouzrokovao i nestanak struje u rano jutarnjim satima. Kasnije, iza 14 sati, došlo je do pogoršanja vremena te je jako nevrijeme pogodilo našu općinu. Imali smo 32 poziva od strane naših sumještana te 24 intervencije, a koje su se primarno odnosile na uklanjanje stabala s prometnica, krovova te sanaciju dimnjaka i krovova. 

Ovim putem hvala kolegama iz DVD Pučišća, županijskim cestama Brača, HEP pogon Brač, tvrtki Palante gradnja, a koji su nam bili od velike pomoći tijekom današnjih intervencija’, napisali su Vatrogasci Selca na Facebooku.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)