Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
8:40 pm

NEVRIJEME U ITALIJI Jedna žena poginula, više ozlijeđenih

Piše M.K.

Žena (58) je preminula nakon što ju je prignječilo stablo oko 15:50 u gradu Lissoneu. Iako je pomoć ubrzo stigla, nije joj bilo spasa i vatrogascima je dugo trebalo da izvuku njezino tijelo ispod debla, piše Dnevnik.hr.

U Milanu, gdje je situacija posebno ozbiljna, troje je ljudi ozlijeđeno u padu stabala na automobile u Legnanu, javlja ANSA.

U prvom slučaju stablo je palo na automobil koji se kretao prometnicom tijekom jakog nevremena u središtu grada.

Vozač se uspio izvući iz automobila bez težih ozljeda, ali je prevezen u bolnicu na dodatne preglede. Još tri velika stabla pala su na nekoliko automobila, te ozlijedila 34-godišnjakinju i 81-godišnjakinju i one su prevezene u bolnicu s lakšim ozljedama.

Obilna kiša poplavila je ceste i poslovne objekte. Vatrogasci su primili stotine poziva, a nevrijeme otežava i promet.

Zatvoren je željeznički kolodvor Gallarate, a nevrijeme je uzrokovalo oštećenja unutar kolodvora Monza, gdje je vjetar iščupao nekoliko ploča. One su završile na tračnicama, pa je obustavljeno nekoliko željezničkih linija, a mnoge su u kašnjenju.

Zbog palih stabala zatvorene su i neke dionice cesta.

Nepogoda nije zaobišla ni zračni promet. Naime, zrakoplov koji je poletio s aerodroma Malpensa prema New Yorku ubrzo nakon polijetanja upućen je na slijetanje u zračnu luku Fiumicino u Rimu. Zrakoplov je sigurno sletio i svi putnici su se iskrcali, javila je kompanija Delta i dodala kako je zrakoplov pretrpio oštećenja zbog nevremena i tehničari ga pregledavaju.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)