Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
4:15 pm

TRAGEDIJA U GRČKOJ Srušio se kanader s dva člana posade

Piše M.K.

Tragedija u Grčkoj. Srušio se grčki kanader tijekom gašenja požara na području Karistosa. U njemu se bila dva člana posade, prenosi Dnevnik.hr.

Vatrogasci se probijaju do lokacije pada kanadera na južnoj strani otoka. U videu koji je podijelila državna televizija ERT, čini se da krilo aviona udara u drvo prije nego što se srušio i eksplodirao, javlja eKathimerini.

Grčka se suočava s velikim šumskim požarima, osobito na otocima Rodos i Evia. Stotine vatrogasaca iz Francuske, Italije, Rumunjske, Slovačke i Poljske stigle su u pomoć. 

Πτώση καναντέρ κατά τις προσπάθειες κατάσβεσης στην περιοχή του Πλατανιστού στην Κάρυστο.#ERTNews #ΕΡΤ #πυρκαγιά pic.twitter.com/J0ohmzQmMH

— ΕΡΤ (@ertofficial_) July 25, 2023

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)