Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
6:20 pm

ŠOK NA TERENU Sin (18) košarkaške legende doživio srčani zastoj na treningu

Piše M.K.

Bronny James, sin legendarnog NBA košarkaša LeBrona Jamesa, doživio je srčani zastoj za vrijeme treninga.

Bronny (18) srušio se na parketu tokom treninga sa svojim USC-om (Sveučilište Južne Karoline), nakon čega je hitno prebačen u bolnicu gdje je čak boravio i na intenzivnoj njezi.

‘Dok je trenirao, Bronny James je doživio srčani zastoj’, priopćila je Jamesova obitelj.

Na svu sreću, dodali su i da je Bronny trenutno u stabilnom stanju zahvaljujući odličnoj i pravovremenoj reakciji medicinskog osoblja.

‘Medicinske ekipe uspjele su zbrinuti Bronnyja i odvesti ga u bolnicu. Sada je u stabilnom stanju i više nije na intenzivnoj njezi. Molimo za poštovanje privatnosti privatnosti obitelji James i obavijestit ćemo medije kada bude više informacija’, stoji u objavi obitelji.

BREAKING: LeBron James’ 18 year old son Bronny James suffered cardiac arrest during a practice at USC and was rushed to the hospital where he spent time in the ICU.

“(Monday) while practicing Bronny James suffered a cardiac arrest,” the James family said in a statement.

The… pic.twitter.com/g4xPIwEFsM

— Collin Rugg (@CollinRugg) July 25, 2023

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)