Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
10:25 pm

5. TURNIR U BALOTAMA Provjerite kako izgledaju političari kad se malo opuste i zaigraju tradicionalnu igru

Piše M.K.

Kako izgledaju političari kad se malo opuste i zaigraju tradicionalnu igru, imate priliku vidjeti ovaj četvrtak u Dućama u 18 sati na boćalištu Golubinka. Idejni začetnik je Romeo Tomaš, i sam dugoratski vijećnik. 

Tradicionalna igra vještine i strategije. I u legendarnom Malom mistu dotur Luiđi kaže: ‘Tebi su važni tvoji minuti, a meni moji punti!’

I da parafraziramo jer da doktorsku diplomu može imati svatko, a od balota rijetko tko. 

Voditeljska palica je po 5. godinu zaredom pripala svestranoj dramskoj umjetnici Ivani Giove Župa, koja strogo vodi računa da je na turniru ‘drama’ rezervirana isključivo za napetosti na terenu, a politiku i stranke moraju zaboraviti kod dolaska. Stroga ali pravedna, kroz duhovite komentare prati zbivanja od izvlačenja parova do finala turnira.

Trenutno je u planu 12 ekipa uključujući ekipu Splitsko-dalmatinske županije na čelu sa odličnim balotašem županom Blaženkom Bobanom i posebna ekipa MUP-a Omiš. Broj se iz godine u godinu povećava. 

‘Zato opustite se i zabavite uz balote, a ribe i vina, kao i do sada neće nedostajati!’, poručuju organizatori.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)