Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
10:35 pm

NAKON LUTRIJE PENALA Finale izborili Veleučilište Edward Bernays i Ivano Frankivsk iz Ukrajine

Piše M.K.

U fantastičnoj atmosferi pune Male dvorane na Gripama, žar borbe i iskra emocije za svaku loptu, obilježili su polufinala na 13. Europskom sveučilišnom prvenstvu u futsalu. U hrvatskom dvoboju, Veleučilište Edward Bernays je nakon lutrije penala s(p)retno izborilo finale protiv domaćina, Sveučilišta u Splitu, s konačnih 8:7. Ukrajinsko kineziološko Sveučilište Ivano Frankivsk s 5:2 je svladalo Sveučilište u Toulouseu.

‘Mislim da to što je utakmica trajala više od dva sata, dovoljno govori koliko nam je i jednima i drugima stalo do finala. Da je Split prošao, ne bi bilo nezasluženo. S Ukrajincima smo igrali već jednom u skupini, pobijedili su nas 4:3, odlična su ekipa. Vraća nam se Mateo Mužar, važan igrač. Danas su dečki odradili za njega, a sutra on mora potegnuti’, istaknuo je Matija Đulvat, izbornik Veleučilišta Edward Bernays.

‘Tvrda i teška utakmica, imali smo dva vodstva, a onda je Bernays okrenuo na 4:3. Ponovno smo se vratili uz odlične navijače i u završnici imali prilike za pobjedu. Ostali smo bez dva igrača, tako da ćemo imati smanjenu rotaciju u utakmici za 3. mjesto. Trebamo uvjeriti sami sebe da nam i ta medalja znači i završiti natjecanje s pobjedom, pogotovo jer smo već jednom u skupini pobijedili Toulouse’, komentirao je izbornik momčadi Sveučilišta u Splitu, Duško Martinac.

U borbi za trofej europskih sveučilišnih prvaka, u srijedu u 19:00h igrat će ukrajinsko kineziološko Sveučilište Ivano Frankivsk i Veleučilište Edward Bernays, uz prijenos na Sportskoj televiziji. Domaćin će u 14.30h u borbu za broncu, u Maloj dvorani na Gripama, protiv Sveučilišta Toulouse. Ne propustite završne dvoboje najboljih studenata sportaša koji će svoj boravak u Splitu, zaključiti na najljepši način, s pobjedom sportskog duha i sveučilišnog sporta.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)