Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
10:15 am

IVICA TUCAK: Napokon je završila ova muka!

Piše N.M.

Hrvatska vaterpolska reprezentacija pobjedom protiv Australije (17:10) nastup na Svjetskom prvenstvu u Fukuoki završila je na devetom mjestu. 

– Naravno da ova pobjeda nije ‘zaliječila’ rane od ranije. I neće još dugo. Ono što je bila naša dužnost, kao sportaša, kao ljudi koji su pali, to je dignuti se. Morali smo iz poštovanja prema sebi odraditi ovo do kraja. Jasno je da Hrvatskoj nije mjesto ovdje gdje smo završili. Ponovit ću samo još jednom, sami smo si krivi najviše. Sve je bilo u jednoj lopti, jednom detalju, jednoj gredi. Otišlo je na suprotnu stranu, ne na našu. Analizirat ćemo pomno zašto – rekao je hrvatski izbornik Ivica Tucak, a potom dodao:

– Spremni smo napraviti detaljnu analizu, ja sam spreman preuzeti svoj dio odgovornosti i hoću, kao i uvijek. Ono što smo trebali napraviti do kraja, biti pravi sportaši, to smo napravili s ove dvije zadnje pobjede. Život je sazdan od pobjeda i poraza, uspona i padova. Kad padneš, treba biti dovoljno jak za dignuti se. To samo jaki mogu. Napokon je završila ova muka po nas koja je nama bila jako teška zadnjih četiri-pet dana. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)