Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
11:59 pm

Ugledni njemački liječnik (41) umro na ljetovanju u Hrvatskoj, otkazali mu svi organi

Piše A. A.

Dr. Klaus Ott (41), ugledni liječnik za anesteziologiju Sveučilišne bolnice u Augsburgu, preminuo je na ljetovanju u Hrvatskoj. Iza sebe je ostavio suprugu i dvije kćeri u dobi od osam i pet godina. 

‘S dr. Ottom gubimo sjajnog kolegu i liječnika koji je uvijek bio zabrinut za dobrobit pacijenata i zaposlenika’, rekli su iz Sveučilišnu bolnice Augsburg povodom doktorove smrti, piše Fenix-magazin

Ubrzo nakon dolaska na odredište za odmor početkom lipnja, Dr. Ott  rekao je svom bratu Hartmutu Ottu da ima sve simptome prehlade. O tragičnom slučaju javnost je obavijestio upravo brat. 

Kako se osjećao sve lošije, otišao je u bolnicu – ondje su mu dijagnosticirali streptokok. Bakterija je dospjela u krvotok i u roku od nekoliko sati uzrokovala otkazivanje organa 41-godišnjaku. Preciznije, preminuo je dvanaest sati kasnije.

‘Opuštajući ljetni odmor s obitelji pretvorio se u noćnu moru’, kazao je brat.

Kako bi njegovu ženu, koja je kućanica, barem financijski rasteretio, Hartmut Ott je na GoFundMe pokrenuo kampanju kojom prikuplja donacije.

‘Svaki prikupljeni cent dar je supruzi mog preminulog brata i njegovoj djeci’, pojasnio je. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)