Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
2:08 pm

SVI ŽELE SLIKU SA SMOJOM Spomenik na Matejuški je hit!

Piše N.M.

Fotoreporter Dalmatinskog portala Joško Jaković želio je objaviti sljedeći tekst povodom postavljanja spomenika Miljenku Smoji:

‘Moj najdraži spomenik je Plavo stablo. Mnogima će biti čudan izbor pored lijepog Marulića ili velebnog Grgura, ali se uvijek ugodno osjećam gledajući u njega. I baš mi je drago da je premješten na novu, puno bolju lokaciju.

Fotogalerija: Plavo stablo | foto: Joško Jaković

Ali više nije tako.

Na Matejuški sjedi jedan barba i izgleda kao da će sad bacit neku od svojih baza. Hvala mu što je likovima Roka, dotura Luiđija, Bepine, Anđe i ostalih napisao, po mom mišljenju, najljepšu priču na svijetu. Baš mi je lijepo sjesti pored njega, zagrliti ga i tako mu pokazati da ga još više volim i da ga nisam zaboravio’.

Fotogalerija: Smojin spomenik | foto: Joško Jaković

Otišao je fotografirati spomenik, no na Matejuški je vidio da ima puno ljudi s istim mišljenjem. Čeka se red za fotografiranje uz Smoju…

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)