Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
10:24 am

Nekadašnji hajdukovac potpisao za klub osnovan 2014. godine

Piše D. F.

Josip Maganjić karijeru nastavlja na Cipru. Novi klub 24-godišnjeg napadača je Pegia. 

Riječ je o klubu osnovanom 2014. godine, igraju u drugoj ciparskoj ligi, a ovog ljeta za trenera su doveli Engleza Jasona Puncheona. Nekadašnji veznjak Crystal Palacea igračku karijeru završio je prošle sezone u Anorthosisu, a odmah zatim krenuo je u trenerske vode.

Maganjiću će ovo biti drugi ciparski klub u karijeri. Prije godinu i pol dana otišao je u Omoniju Aradippou te se zadržao šest mjeseci. 

Maganjić je iz Hajduka otišao u ljeto 2016. godine u Fiorentinu. Igrao je za mladu momčad Fiorentine, tzv. Primaveru. Nakon toga je promijenio nekoliko klubova. Bio je u Istri, Širokom Brijegu i Dugopolju, a prošle sezone igrao je za Solin. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)