Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
2:11 pm

STRAVA U SAD-u: Ubio ženu, snimio njene posljednje trenutke i snimku objavio na Facebooku

Piše A. A.

Mark Mechikoff, 39-godišnjak iz Bay Area, optužen je za ubojstvo nakon što je nasmrt izbo ženu i objavio video njezinih ‘posljednjih trenutaka’ na Facebooku, priopćila je policija San Matea u SAD-u. 

Ured šerifa okruga Nye u Nevadi obavijestio je policiju San Matea u srijedu poslijepodne da su primili poziv od svjedoka ubojstva. On je pak zločin vidio na Facebooku. Pozivatelj je naveo ime i telefonski broj čovjeka koji je objavio video.

‘Iako je motiv za sada nepoznat, znamo da je Mechikoff nemilosrdno snimio posljednje trenutke života svoje žrtve i objavio video na Facebooku, a zatim pobjegao’, naveli su iz policije, prenosi Index

Policajci su proveli gotovo tri sata obilazeći stanove u velikom kompleksu prije nego što su pronašli žrtvu u stanu, navodi se u priopćenju. Osumnjičenik je pobjegao, ali su ga policajci uhitili dva sata nakon što su pronašli žrtvu. 

Policija je izvijestila i da je Mechikoff poznavao žrtvu.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)