Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
11:19 pm

SERGEJ JAKIROVIĆ: Ne bih ni ja odgodio utakmicu na rasprodani stadion!

Piše D. F.

Trener Rijeke Sergej Jakirović realno je rezonirao poraz (1:0) na Poljudu od Hajduka.

– Izuzev prvog udarca na utakmici i stative nismo bili na lopti, skrivali smo se. Nismo radili stvari koje smo se dogovorili. Primili smo gol iz prekida, moramo u tim situacijama bolje reagirati. Napravili smo izmjene, ali izgledalo mi je jalovo, nedostajalo je završnog pasa. Čestitam Hajduku – rekao je Jakirović, a potom dodao:

– Dosta smo pričali o atmosferi na Poljudu, ali to nije opravdanje. Nismo bili hrabri s loptom u nogama, i da stavimo Hajduk pod pritisak. 

Što ste rekli sucu iza utakmice?

– Išao sam mu čestitati i zaželjeti sreću.

Je li vam žao što utakmica nije odgođena?

– Nije mi žao jer to nije bio plan. Pojavio se problem prilikom čartera i leta. Jasno je da Hajduk neće odgoditi, ne bih ni ja odgodio na rasprodani stadion. 

Kakav vam se čini Hajduk?

– Uigraniji je nego prošle sezone. Lekine ideje su više sjele igračima. Nije to ništa spektakularno. Hajduk će sigurno biti konkurentan. 

Kako mislite nadomjestiti Frigana?

– Dovest ćemo napadača. Ime? Čut će se. Nije lako dovesti centarfora. Frigan i Ampem su sudjelovali u 22 od 27 naših golova – zaključio je Jakirović.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)