Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
4:51 pm

Čovjek je primio u kuću totalnog neznanca. Eto što ti je Hajduk…

Piše N.M.

Zanimljivu priču nam je poslao Vaki, navijač Hajduka iz mjesta blizu Splita (podaci poznati redakciji).

Nedavno sam prekinuo sa djevojkom. U subotu sam vozio prijatelja po auto u Kutinu. Mislio sam se vratiti odmah doma, ali sam odlučio ostati tri dana u Daruvaru (Dioš). Platio sam tri dana apartman u protuvrijednosti od niti 500 kuna. Jutros sam išao upoznati familiju u Đakovo. Igrom slučaja ostao sam tamo do 9 navečer. Tad sam krenuo za Daruvar.

Htio sam negdje usput pogledati Hajduka do kraja s navijačima Hajduka. Javio sam se DPH Virovitica. Tajnik DPH Virovitica Nikola mi se javio i rekao da dođem tamo u lokalni kafić.

Hajduk je dobio, mi smo malo proslavili. Pitao me čovjek imam li gdje spavati. Rekao sam da imam u Daruvaru. Čovjek mi je rekao da neću voziti večeras za Daruvar jer sam popio. Odveo me kod sebe doma i primio i ugostio kao bliskog člana familije, a ne osobu koju vidi prvi put u životu. Ovim putem želim se zahvalit Nikoli i DPH Virovitica.

Hajduk spaja.

Hajduk je čudo.

Snaga Hajduka se ne mjeri u titulama, već u karakteru – il si čovik il nisi. A Nikola je čovik. Itekakav.

Hajduk će bit prvak. Doći te ta godina i taj dan. Al način na koji Hajduk spaja ljude je jedinstven. Čovjek je primio u kuću totalnog neznanca.

Veže nas Hajduk i ljubav prema Hajduku i Dalmaciji. Hajduk je život. Hajduk je čudo. HŽV’

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)