Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
8:11 pm

Zekić: Zaista sam zadovoljan kako smo taktički odigrali utakmicu

Piše B. D.

Trener Osijeka Zoran Zekić nakon pobjede na Poljudu je rekao:

– Teška utakmica za nas. Igračima najteže, promijenili su nedavno trenera. Zaista sam zadovoljan kako smo taktički odigrali utakmicu. Zabili smo gol u pravo vrijeme, osujetili smo Hajduk koliko god smo mogli. Nakon dugo vremena nismo primili gol, ali puno je još posla ispred nas. Hvala navijačima koji su prevalili toliki put da bi nas bodrili.

Potom je dodao:

– Moram priznati da nisam još do kraja prepoznao karakteristike svih igrača, neki su van forme, neki van snage. Nadam se da ćemo nastaviti ovako, s energijom, požrtvovnosti, fali im malo bahatosti, ne vjeruju dovoljno u sebe. Uz dozu pameti nadam se da ćemo biti još bolji. Odigrali smo momčadski i nagradilo nas je.

Hajduk nije imao udarac u okvir?

– Imali su preko Marka dvije šanse, ali na našu sreću nije spreman pa nije zabio. Ali, i mi smo imali četiri kontre bez zadnjeg pasa. Srce mi je stvarno puno nakon pobjede na Poljudu.

Jeste li ikad gledali lošijeg Hajduka?

– Ne bih pričao o lošem Hajduku već o dobrom Osijeku.

Kakav će Osijek biti?

– Volio bih igrati napadački nogomet, ali vidjet ćemo. Malo sam zatečen s jezičnom barijerom. U Albaniji sam pričao engleski, a ovdje engleski, hrvatski, ruski…Dužan sam pogledati kakvo je stanje u momčadi i da im pružim što bolju situaciju za dalje – zaključio je Zekić.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)