Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
2:07 pm

Solin dobio novog generalnog sponzora

Piše N.M.

Nogometni klub Solin i tvrtka Brodomerkur d.d. potpisali su ugovor kojim je Brodomerkur postao generalni sponzor seniorske momčadi plavo-žutih. Najveći sponzorski ugovor svečano su potpisali predsjednik NK Solin Miroslav Delić i predsjednik Uprave Brodomerkura Mate Pezo.

– Čestitam NK Solin na izvrsnim rezultatima na svim razinama, posebno na stabilnom poslovanju, što se pokazuje ključnim segmentom kada je u pitanju održivost na visokom nivou u sportu. Ponosan sam na činjenicu da je tvrtka Brodomerkur sklopila sponzorski ugovor s klubom 100-godišnje tradicije. Nadam se da je ovo tek početak suradnje kojom Brodomerkur želi podržati razvoj nogometnog kluba i sporta u sredini koja je iznjedrila veliki broj vrhunskih nogometaša i sportaša – istaknuo je Mate Pezo, predsjednik Uprave Brodomerkura.

Miroslav Delić, predsjednik NK Solin izrazio je zadovoljstvo potpisanim sponzorskog ugovora s tvrtkom koja je ostavila upečatljiv trag na području Dalmacije i šire.

– NK Solin je dobio velikog sponzora, tvrtku s dugom tradicijom uspješnog poslovanja, kod nas prepoznatu kao nezaobilazni brend koji je na putu povratka na veliku scenu. Počašćen sam činjenicom da je tvrtka Brodomerkur prepoznala rad i značaj NK Solin, koji je uz HNK Hajduk Split nositelj kvalitete na području Splitsko-dalmatinske županije i Dalmacije o čemu svjedoče odlični rezultati prve momčadi u 1. NL te uspješan rad u školi nogometa – poručio je predsjednik kluba Miroslav Delić.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)