Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
11:22 pm

Na ‘najskupljem’ otoku kava 1 euro: ‘Ne isplati se, ali…’

Piše A. A.

U Starom Gradu na Hvaru, jednom od najskupljih otoka, postoji restoran u kojem kava košta jedan euro. Espresso, s mlijekom, kratka, duga – sve košta jedan euro.

‘Odlučila sam, kad je već situacija takva kakva jest, ponuditi barem jednu sigurnu stvar, nešto što je u našem društvu jako bitno, tj. da čovjek može poći na kavu bez da misli može li si je priuštiti’, kazala je gazdarica Dajana Buzuk za RTL

Isplati li se?

‘Kako kome, sve je to stvar perspektive, financijski apsolutno ne. Trošak je jednog espressa 30 centi, a kada tu dodate šećer, mlijeko, struju, vodu, radnu snagu, moglo bi se reći da smo čak u minusu, s tim da ja to ne gledam tako’, navela je. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)