Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
9:35 pm

MARTININ ZLATNI DEČKO Četrnaestogodišnji plesač prošao izravno u polufinale

Andi Ismaili počeo je plesati 2017., a u talent show stigao je iz malog mjesta u Makedoniji. Otkrio je kako pleše i po šest sati dnevno, a ljubav prema plesu opisuje kao osjećaj slobode.

– Isuse – komentirala je Maja Šuput i dodala kako je nastup nevjerojatan.

– Količina tvoje samouvjerenosti na pozornici je iznimna – rekla je na engleskom Maja Šuput, i dodala na hrvatskom ‘Mali je ludilo!’. 

– Jedva te čekam vidjeti opet – rekao je Fabijan Pavao Medvešek, a Martinu Tomčić zanimalo je kako se osjeća kada čuje glazbu.

– To je kao bijeg od stvarnosti – rekao je 

– Zlostavljaju me, to je svakodnevno i konstantno. Kada vide muškarca da pleše je iznenađenje. Jednom se dogodila vrlo traumatična stvar. Jedna učiteljica rekla je nešto što me uvrijedilo. Od učenika to razumijem, no od odrasle žene mislim da to nije u redu. Učinilo me snažnijim i boljom verzijom onoga što jesam danas – otkrio je četrnaestogodišnji Makedonac.

– Bilo je čarobno i lijepo. Imaš muzikalnost i znaš kako plesati – pohvalio je Davor Bilman nastup.

Maja Tomičić iskoristila je svoj zlatni gumb pa je Andi izravno prošao u polufinale emisije Supertalenta.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli supertalenthr (@supertalenthr)

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)