Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
9:45 pm

UŽAS U NJEMAČKOJ Tinejdžer u vegetativnom stanju nakon što su mu prijatelji stavili drogu u piće

Piše M.K.

Tinejdžer (17) Damion iz Friedrichshagena blizu Berlina nalazi se u vegetativnom stanju od 7. kolovoza. Njemački Bild piše da je 17-godišnjak otišao na kućni parti i da su ga navodno na tulumu prijatelji drogirali raznim opijatima, prenosi Index.

Mladić je imao srčani zastoj te su ga bolničari hitne pokušali reanimirati 16 minuta prije nego što su ga odvezli u bolnicu. Liječnici su u organizmu tinejdžera pronašli opijate i benzodiazepine, koji se u kombinaciji smatraju vrlo opasnima.

Majka tinejdžera: Prijatelji su mu nešto umiješali u piće

Bild navodi da je imao uvid u liječnički nalaz iz kojeg je vidljivo da Damiona njegovi prijatelji s partija nisu pokušali oživjeti. Jutro nakon tuluma, obitelj je pokušala dobiti tinejdžera, ali mu je mobitel bio isključen. Ubrzo su saznali da je Damion u bolnici.

Prijatelji s kojima je proveo večer nisu ga pokušali oživjeti vidljivo je iz liječničkog nalaza kojeg je dobio BILD.

‘Bila sam šokirana. Tko očekuje da se dijete nikada neće vratiti kući? Uvijek sam se mogla osloniti na njega. Prijatelji su mu nešto umiješali u piće’, kazala je tinejdžerova majka Kerstin B.

Mladić se školovao za konobara, a htio je nastaviti školovanje za barmena te raditi u ugostiteljstvu.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)