Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
4:40 pm

Josip Bilić Pavlinović brončani na Univerzijadi

Piše N.M.

Član splitskog taekwondo kluba Marjan Josip Bilić Pavlinović osvojio je brončanu medalju na Univerzijadi koja se održava u Kini u gradu Chengdu. 

Josip je u osmini finala pobijedio protiv Beibarysa Kablana iz Kazahstana s 2:0 u rundama da bi medalju osigurao četvrtfinalnom pobjedom protiv Azera Taleha Suleymanova s 2:1. U polufinalu je bolji od Splićanina bio Iranac Arian Salimi te je Bilić Pavlinović ostao na brončanoj medalji. 

Drugo je to odličje za člana Marjana u tjedan dana jer je na Univerzijadu otputovao kao srebrni sa europskog studentskog prvenstva. Medaljom je na jedan način opravdao i što je na spektakularnoj ceremoniji otvaranja nosio zastavu u svečanom mimohodu. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)