Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
8:26 pm

Hajdukov protivnik u Europi će biti PAOK!

U uzvratu drugog pretkola kvalifikacija za Konferencijsku ligu, PAOK je u gostima kod Beitara iz Jeruzalema slavio sa 4:1.

Grci su poveli u 12. minuti kada je domaći stoper Adi Gotlieb, u pokušaju vraćanja lopte svojem vrataru Miguelu Silvi, postigao autogol. Prisjetimo se, prije tjedan dana Gotlieb je skrivio i jedanaesterac kojeg kapetan grčkog sastava Stefan Schwab nije uspio realizirati. 

U 40. minuti susreta Douglas Augusto napravio je prekršaj za crveni karton i kazneni udarac nad Yardenom Shuaom. Shua je preuzeo odgovornost izvođenja najstrože kazne, ali Dominik Kotarski zaustavio je njegov pokušaj. 

Nedugo zatim Španjolac Brandon poentirao je na asistenciju Andrije Živkovića i tako povećao gostujuću prednost. Beitar se nije predao i u posljednjim minutama prvog dijela smanjio zaostatak preko Freda Fridaya

Svoju je pobjedu PAOK potvrdio u sudačkoj nadoknadi autogolom Traziea Thomasa Zaija i pogotkom Giannisa Konstanteliasa.

PAOK je tako ovom pobjedom u Izraelu izborio plasman u treće pretkolo kvalifikacija za Konferencijsku ligu u kojem ga čeka Hajduk. Pobjednik tog dvomeča bit će nositelj u play-offu kvalifikacija. Prva utakmica na rasporedu je 10. kolovoza na Poljudu. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)