Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
10:11 pm

Visoka pobjeda Rijeke

Piše D. L.

Rijeka je u uzvratu drugog pretkola kvalifikacija za Konferencijsku ligu slavila protiv Dukagjinija s visokih 6:1.

Riječani su dominaciju iz prve utakmice nastavili i na Rujevici. Prvi pogodak na susretu postigao je Marco Pašalić u 27. minuti, dok je domaću prednost u 39. povećao Franjo Ivanović. Zaostatak momčadi s Kosova smanjio je Zulfiu Iljasa u 42., ali samo pet minuta kasnije Ivanović postiže svoj drugi pogodak na utakmici. 

Do kraja susreta u strijelce su se još upisali Bruno Goda u 63., Nais Djouahra u 81. te treći puta na utakmici u 92. minuti Franjo Ivanović.

Rijeka je slavila u oba susreta protiv Dukagjinija sa sveukupnim rezultatom 7:1 i tako se plasirala u treće pretkolo kvalifikacija za Konferencijsku ligu u kojem igra s boljim iz susreta Haverfordwest Countyja i B36 Torshavna. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)