Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
11:10 pm

POLICIJA JAVLJA Privedeno 19 navijača

Piše M.K.

Danas je na Poljudu odigrana nogometna utakmica SuperSport HNL-a između HNK Hajduk i HNK Osijek. Na javnom okupljanju ukupno je bilo 21.836  posjetitelja.

‘Policijski službenici su prije i za vrijeme javnog okupljanja, u nekoliko odvojenih postupanja pronašli i oduzeli ukupno 47 komada različitih pirotehničkih sredstava.

Do završetka javnog okupljanja u službene prostorije policije dovedeno je ukupno 19 osoba uglavnom zbog posjedovanja pirotehnike i alkoholiziranosti, odnosno uglavnom zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju nereda na športskim natjecanjima.

Osiguranje utakmice proteklo je bez sigurnosnih izgreda i sukoba navijača. 

Nakon završetka javnog okupljanja, uslijedio je razilazak posjetitelja i preprata gostujućih navijača koja je protekla u redu. Također danas tijekom dana tijekom osiguravanja uže i šire zone mjesta održavanja javnog okupljanja i centra Splita, nisu zabilježeni negativni sigurnosni događaji’, stoji u priopćenju PU splitsko-dalmatinske.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)