Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Gastro
4:14 pm

KORČULA Blato Wine&Dine – Gradski park

Piše N.M.

U sklopu programa ‘Okusi i mirisi zavičaja/ Blato Wine & Dine’, u prekrasnom okruženju parka očekuju vas tradicionalna jela, autohtone i moderne slastice, vrhunska blatska i otočna vina, jedinstvene rukotvorine te ostali unikatni proizvodi.

Izlagači su:

Blato 1902 d.d., Korkyra Winery, Šarenko Winery, Vinarija Bačić & Vinarija Dine; Blue Fish Brna, OPG Mirjana i Danko Mirošević, OPG Nadilo Žrnovo & OPG Protić Sanja; Dainesi Studio; Liga protiv raka Korčula-Pelješac-Lastovo-Mljet – ogranak Blato &  Udruga Žrnovski Makaruni, Žrnovo

‘Ova tematska gastro manifestacija, osmišljena kao tradicijsko događanje s ciljem dodatne promocije tradicionalnih proizvoda rađenih po izvornim recepturama, ali i svi ostali proizvodi temeljeni na poštivanju tradicije, prenesenih znanja, vještina i iskustva naših predaka za vrijeme kojih mnogobrojni domaći i strani posjetitelji mogu uživati i degustirati tradicionalne kulinarske delicije i autohotne slastice uz neizostavna vrhunska otočna vina, i sve to uz jedinstvenu prezentaciju ponude izlagača u autentičnom ambijentu Gradskog parka u Blatu’, poručuju organizatori.

Žrnovske makarune u mesnom umaku priprema Udruga Žrnovski makaruni iz Žrnova.

Ugodnu glazbenu atmosferu donosi nam  Trio Sabioncello.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)