Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
9:02 am

Hrvači hrvačkog kluba Split su osvojili dvije brončane medalje na prvenstvu Hrvatske

Piše P. I.

Hrvači hrvačkog kluba Split su osvojili dvije brončane medalje na prvenstvu Hrvatske u hrvanju slobodnim načinom u seniorskom uzrastu održanom u Vrbovcu.

Hrvački klub Split predstavljalo je 5 hrvača: Marin Vujić, Krešo Škugor, Tomislav Žuvela, Ivan Radica i Toni Prnjak.

Splićani se vraćaju s dvije medalje koje su osvojili Marin Vujić u kategoriji do 79 kilograma i Krešo Škugor u kategoriji do 86 kilograma.

Na natjecanje ih je vodio trener Krešo Škugor.

‘Ovi rezultati su pokazatelj dobrog rada u klubu te pozivamo sve roditelje da svoju djecu upišu u ovaj olimpijski sport. Kroz hrvanje djeca razvijaju, uz brojne motoričke sposobnosti, borbenost i snažan karakter. Klub ima sve uzraste od hrvačkog vrtića (djeca od 4 do 7 godina) nakon kojeg slijedi škola hrvanja te svi stariji uzrasti sve do seniora’, kaže tajnik Vinko Božiković.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)