Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
11:58 am

Službenica koja je uzimala novac za vozačke dozvole nagodila se s USKOK-om, dobila je uvjetnu kaznu, a morala je vratiti i štetu

U Splitu je brzo završen postupak kojeg je USKOK vodio protiv 54-godišnje referentice Policijske postaje Ston. Po dvije optužnice odgovarala je za uzimanje novca od stranaka za izdavanje vozačkih dozvola. Trajalo je to nekoliko godina, novac je zadržala za sebe. Radi se o 2400 eura protupravne imovinske koristi koju je okrivljena već uplatila u državni proračun. 

Došlo je do sporazuma s USKOK-om, odnosno, nagodbe tako da je okrivljena osuđena na uvjetnu kaznu od godinu dana s rokom kušnje od četiri godine. Osuđena je i na sporednu novčanu kaznu od četiri tisuće eura, a dužna je platiti i troškove postupka u iznosu od tisuću eura. 

Protiv nje se, kako doznajemo, još uvijek vodi disciplinski postupak i trenutno je na bolovanju.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)