Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
8:04 am

Hvar na listi najljepših otoka svijeta

Piše P. I.

Portal Travel + Leisure objavio je listu najljepših otoka na svijetu na temelju iskustava njihovih čitatelja. Na vrhu liste  nalazi se prekrasni karipski otok Sv. Lucija, a među 21 otokom koji su se našli na popisu, nalazi se i jedan biser Hrvatske – otok Hvar. Njega su smjestili na 12. mjesto.

‘Hvar se smjestio tik uz obalu Hrvatske, a njegov glavni grad, također nazvan Hvar, nudi savršenu kombinaciju povijesti, šarma i prekrasnih plaža’, piše u Travel + Leisureu. Preporučuju svojim čitateljima šetnje popločanim ulicama grada te istraživanje vinske scene otoka koja, pišu, datira tisućama godina unazad.

Osim Hvara, na popisu se nalaze i drugi prekrasni otoci kao što su Bali, Santorini, Bora Bora, Bermuda, Mallorca i dr. Cijeli popis možete pogledati ovdje.

‘Između slikovitih planina Piton, mirnih slapova, lisnatih palmi i zadivljujuće obale, otok Sveta Lucija je jednostavno idiličan. Ovo karipsko područje omiljeno je među planinarima i roniocima – čak postoji ronilačka lokacija nazvana Fairyland, poznata po raznobojnim koraljima i susretima s kornjačama’, piše u opisu otoka sv. Lucija, koji se nalazi na vrhu liste, javlja N1.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)