Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
10:05 am

SLUŽBENO: Toni Perković se vratio u Split

Piše N.M.

Toni Perković, hrvatski reprezentativac, ponovno je igrač Splita. Nakon jednogodišnjeg izbivanja i igranja u Francuskoj 25-godišnji Perković vratio se na Gripe.

– Ovo nije dolazak, ovo je povratak i teško mi je i pronaći riječi kojima bih izrazio svoju sreću i zadovoljstvo što sam ponovno u žutom dresu. Vraćam se doma, jer Split je baš onako istinski postao moj drugi dom. Na Gripama sam igrački sazrio, sada stižem da zajedno odradimo neke stvari, koje nismo u prošlosti. Radujem se sezoni koja je pred nama, imamo jaku ekipu, sve mi je nekako u stilu popularne ‘Splite, vrime je’ – rekao je Perković, Splitov broj 1 u sezoni 2023/24.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)