Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
11:29 am

TRENER PAOK-a: U Ateni su nerede napravili idioti, a mi smo navikli igrati protiv vatrenih atmosfera!

Piše D. F.

Trener PAOK-a Razvan Lucescu na press konferenciji u Solunu uoči utakmice s Hajdukom dotakao se i navijačkih nereda u Ateni.

– To što se dogodilo ne može utjecati na moju momčad. Fokusirani smo na utakmicu u Splitu. Ono što se dogodilo u Ateni je tragično. Nerede su napravili idioti. Oni bi trebali biti u zatvoru, a ne vani – rekao je rumunjski strateg, a potom se dotakao svoje momčadi.

– Mislim da smo u boljem stanju nego prije Beitara. Iz utakmice u utakmicu rastemo i nadam se da smo u dobrom momentu. 

U kakvom je stanju Ozdoev i je li Schwab spreman?

– Ozdoev je odradio dva treninga. Fizički je u dobrom stanju i ići će s nama u Split. Schwab je dobro, nema više nikakvih problema. 

Na Poljudu vas čeka vruća atmosfera?

– Nadam se da to neće utjecati na nas. Mi smo u Grčkoj navikli igrati protiv vatrenih atmosfera. Dobro smo se pripremili. Idemo na pobjedu.

Koja je razlika između Beitara i Hajduka?

– Beitar je imao više obrambeni mentalitet, dok je Hajduk puno agresivniji, dobro posložen s dobrom filozofijom igre. Bit će to potpuno drukčija utakmica.

Je li Douglas Augusto blizu transfera?

– Ne znam što bih odgovorio na to pitanje. U Splitu ne može igrati zbog crvenog kartona, tako da nam te priče ne stvaraju pritisak. Kad se vratimo iz Splita imamo tjedan dana za procjenu te situacije – zaključio je Lucescu. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)