Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
5:34 pm

VIDEO Na YouTube kanalu ‘A World to Discover’ objavljena loša reklama za Split

Piše N.M.

Gužve u staroj gradskoj jezgri, skup i neuvjetan smještaj, preskupi restorani, džepari, nepouzdan javni prijevoz… To su neki od razloga zašto, prema videu objavljenom na YouTube kanalu ‘A World to Discover’ ne biste trebali izabrati Split kao svoju turističku destinaciju.

Videoreportaža započinje rečenicom: ’10 razloga zašto neki putnici mogu spoznati da je putovanje u Split mala prijevara’, a turiste se upozorava da ne kreću na put u Split dok ne pogledaju njihov video. 

Ipak, pohvalili su kulturno-povijesnu baštinu, ljepotu plaža i susretljivost domaćina koji govore strane jezike.

‘Umjesto očuvanja jedinstvenog šarma grada, profit je bitniji i zbog toga možete ostati bez autentičnog iskustva’, zaključuju autori uratka koji je vrlo negativna reklama za grad.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)