Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
4:25 pm

VIDEO Treba li u Hajduku doći do smjena? Pogledajte što misle naši stručni komentatori…

Piše N.M.

‘Bijeli studio’ je danas bio posvećen utakmici Hajduka i Osijeka (0:2), a naši eksperti za igru i suđenje su komentirali zanimljive situacije u porazu ‘bijelih’. Bivši prvoligaški sudac Goran Tenžera analizirao je odluke Frana Jovića, a nekadašnji Hajdukov kapetan Hrvoje Vejić se fokusirao na igru. 

Voditelj Hari Kočić je pitao Vejića za komentar skandiranja ‘Leko, odlazi!’, na što je on rekao:

– Je li vrijeme za smjenu? Ja nisam za smjene, netko bi trebao napokon dobiti malo kontinuiteta. Zna se hijerarhija u klubu i tko za što odgovara. Nije trener došao sam, ljudi iznad njega su ga postavili i imaju svoju odgovornost i veću od njega. Trener je zadužen za teren, ne radi trenutno dobar posao, priča da se trenira super, da se radilo, da je sve top, ali mi to nažalost ne vidimo na terenu. Nije dobro, ali ja konkretno nisam za smjenu u ovom trenutku, jer vjerujem da nećemo dobiti pozitivan šok.

Upitan je i za posao koji je odradio sportski direktor Mindaugas Nikoličius

– Doveo je igrače koji imaju solidne karijere i imena, neki su i u godinama, ali su u padu. Moufi je bio super, pa ne valja ništa. Odjidja je neprepoznatljiv, Trajkovski još nije pokazao da je pojačanje… Nekadašnji nositelji igre Melnjak, Krovinović i Livaja ne pokazuju ono što treba, a nemamo drugih koji će ih potegnuti i izvući iz krize. Vjerujem da su igrači dovedeni iz tog razloga, a ne da budu popune. Može se govoriti i o odgovornosti sportskog direktora koja je jako velika za ovaj sportski rezultat – naveo je Vejić.

Utakmice HNL-a možete gledati na MaxSport kanalu Hrvatskog Telekoma, kao i emisiju koja ide svako kolo nakon posljednjeg susreta.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)