Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
8:22 pm

ULAZNICE SU ODAVNO RASPRODANE: Bit će 3.300 gledatelja, a interes je toliki da bi planulo i 10 tisuća karata!

Piše B. D.

Hajduk sutra u 14 sati igra utakmicu osmine finala Hrvatskog kupa protiv Jadrana u Pločama.

Domaćin obavještava da se sektori za ulaz na tribine otvaraju u 12.30 sati, te mole sve gledatelje da dođu na vrijeme kako se ne bi stvarale gužve.

Naglašavaju i sljedeće upute:

– Transparenti se moraju donijeti do 12.30 sati kako bi ih policija pregledala.

– Svi predmeti koji mogu poslužiti kao sredstvo za ozljedu (upaljači, kišobrani, plastične i staklene boce)ne smiju biti unešeni na stadion.

– U slučaju kiše molimo nosite kabanice ili jakne jer kišobrani se ne smiju unositi.

– Posjetitelje očekuju dva šanka za hranu i piće koja su smještena kod ulaza u restoran i kod C sektora.

Također su u prodaju puštene prigodne majice, koje će ostati kao lijepa uspomena, a cijena im je deset eura. 

Jadran je osigurao i posebnu tribinu sa 250 mjesta za Torcidu, a ukupan kapacitet stadiona je za ovu prigodu 3.300 gledatelja, s obzirom da su iz Sinja donesene i dodatne montažne tribine sa 2.100 mjesta

Ulaznice su rasprodane još prije tjedan dana.

– Ovim putem obavještavamo javnost da su ulaznice za utakmicu osmine finala Supersport Hrvatskog nogometnog kupa između NK Jadran Luka Ploče i HNK Hajduk Split rasprodane!

Usprkos tome što je cijena bila 20€, hvala svima što su izdvojili novac koji vjerujte neće biti zarada kluba jer toliko košta najam svake montažne stolice.

Kao što smo i prije najavili, cilj nam je spektakl u Pločama, da privučemo što više ljudi, pa tako s ponosom najavljujemo da će prvi put u povijesti na Jadranovom biti više od 3000 gledatelja!

Jedino nam preostaje moliti za lijepo vrijeme, da ugođaj bude potpun. Još jednom nam je žao što svi nisu uspjeli doći do svoje karte, interes je nekoliko puta veći, da smo imali 10 tisuća stolica,  sve bi bilo rasprodano – objavili su iz kluba iz Ploča. 


Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)