Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
8:00 pm

KOCKA Atheist Rap i Špurijus prvi put na zajedničkoj sceni!

Piše M.K.

Nakon predugih sedam godina u klub se vraćaju apsolutne legende balkanske punk rock scene, novosadski Atheist Rap.

Bend je osnovan 1989. godine, iza sebe imaju šest studijskih albuma, DVD izdanje te split album s njemačkim bendom Defenders of the Universe. Jedan od koncertno najaktivnijih bendova ovih prostora prošle su godine odsvirali svoj tisućiti koncert u karijeri, tokom te bogate karijere su nastupali u Engleskoj, Njemačkoj, Švicarskoj, Austriji, Slovačkoj, Češkoj, Mađarskoj, Bugarskoj i Rumunjskoj. Kroz svoje vječno vesele melodije i duhovite tekstove, svaka tema zvuči optimistična. Bend koji bi se moga gledat svaki dan uživo bez da vam dosadi.

A da od ovog koncerta napravimo pravu pank feštu i zagriju nas za Ateiste, pobrinut će se legende splitske scene, Špurijus.

Osnovani 1998. godine, iza sebe imaju dva demo izdanja, jednu kolekciju singlova, te dva studijska albuma. Trenutno rade na novom materijalu. Svojom mješavinom punk rocka i ska muzike malo tko će ostat stajat na mistu tijekom njihovog nastupa.

Vrata će biti otvorena od 21hsat.

Ograničenu količinu karata u pretprodaji možete nabavit u CB Basket Pub (Domovinskog rata 42) i CB Screws and Beers (Vukovarska 49) po cijeni od 8 eura (na ulazu 10 eura).

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)