Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
5:17 pm

Pomoćni trener: Ako ostvarimo pobjedu u nedjelju, bit će nam puno lakše u četvrtak!

Piše N.M.

Pomoćni trener Hajduka Adnan Ćustović već je četiri puta u karijeri samostalno s klupe vodio utakmice. Dva puta Oostende, po jednom Beveren i Kortrijk.

– Već sam imao priliku biti prvi trener. Glavni trener je suspendiran, pokušat ćemo ostati na našim principima. Situacija je takva kakva jest. Naši igrači su spremni jer u svakom trenutku znaju što trebaju raditi u obrani i napadu – rekao je Ćustović.

Kakav je Slaven Belupo, što znamo o njima? 

– Bile su male promjene u njihovoj ekipi, imaju novog trenera Nizozemca. Sistem se promijenio iz obrane pet, koju su igrali sa Zekićem u obranu četiri. Znamo da su im forte igrači kao Hoxha i Crnac koji su uvijek opasni u ofenzivnim tranzicijama.

Je li se ekipa oporavila nakon dvoboja s Grcima?

– Odigrali smo jako dobru utakmicu protiv PAOK-a, ali trebamo je što prije zaboraviti i pripremiti se za ovu. Ova utakmica u nedjelju je puno važnija da dođemo s pobjedničkim mentalitetom u Grčku i nastavimo s dobrim igrama. Ako ostvarimo pobjedu u nedjelju, bit će nam puno lakše u četvrtak.

Bit će pun Poljud…

– Hajduk je velik klub s brojnim navijačima. Svima nam je čast da je stadion ispunjen do posljednjeg mjesta u svakoj utakmici, nadam se nastavku toga do kraja sezone.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)