Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
8:30 pm

VRUĆA ATMOSFERA NA POLJUDU Zbog sina prijetio predsjedniku Hajduka, dobio uvjetnu

Na splitskom Općinskom sudu zaključen je kazneni postupak koji se protiv Ivana Vojkovića, oca bivšeg igrača Hajduka Frane Vojkovića, vodio radi prijetnje bivšem predsjedniku Hajduka Ivanu Kosu

Događaj se zbio 7. prosinca 2016. oko 10 sati. Na sastanku s Upravom kluba na kojem se raspravljalo o statusu njegovog sina, nezadovoljan odgovorima i radom predsjednika kluba, Vojković mu je kazao: ‘Nećeš ti meni u mom gradu govoriti što da radim. Ubit ću te. Ubit ću te.’

Prilikom izlaska iz prostorije ponovio je da će ga ubiti i krenuo prema Kosu u čemu su ga spriječili prisutni. Događaj je kod predsjednika Hajduka izazvao osjećaj straha za vlastiti život. 

Vojković je osuđen za kvalificirani oblik prijetnje, počinjene prema odgovornoj osobi u svezi s njenim radom i položajem te je osuđen na šest mjeseci uvjetno s rokom kušnje od godinu dana. 

I tužilaštvo i obrana odrekli su se prava na žalbu te je presuda postala pravomoćna početkom listopada.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)