Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
7:57 am

UŽIVO (21.05) Leko radi nekoliko promjena, Hajduk traži novu pobjedu

Piše D. F.

Nakon remija s PAOK-om (0:0) pred Hajdukom je danas novi ispit. U četvrtom kolu HNL-a na Poljud (21.05 sati) stiže Slaven Belupo. Momčad iz Koprivnice u prva je tri kola osvojila četiri boda. Nakon što su u prvom kolu sa 6:1 poraženi na gostovanju u Osijeku, ‘farmaceuti’ su remizirali u Varaždinu (2:2) te su na domaćem terenu s 3:2 svladali Rudeš. 

U odnosu na prošlu sezonu Slaven Belupo je dosta izmijenio momčad, ali udarne igle i dalje su Arber Hoxha i Ante Crnac. Na klupi je Zorana Zekića zamijenio Nizozemac Ricardo Moniz, a asistent mu je nekadašnji igrač Hajduka i Splita Ivan Radeljić

Trener Hajduka Ivan Leko danas će odraditi prvu od pet utakmica suspenzije koju je zaradio nakon isključenja protiv Dinama u utakmici Superkupa. Za očekivati je nekoliko promjena u sastavu ‘bijelih’ u odnosu na susret s PAOK-om. Poštedu bi mogli dobiti Fahd Moufi i Vadis Odjidja-Ofoe, a prvi put od prve minute mogao bi zaigrati Ismael Diallo

Mogući sastav Hajduka: Lučić, Mikanović, Šarlija, Diallo, Melnjak, Krovinović, Sigur, Kalik, Dolček, Mlakar, Livaja. 

Glavni sudac utakmice je Zdenko Lovrić iz Đakova. Pomagat će mu Luka Pušić iz Zagreba i Kruno Šarić iz Županje, a četvrti sudac je Toni Dadić iz Zagreba. VAR sudac je Fran Jović iz Zagreba, a asistent VAR suca Bojan Zobenica iz Velike Gorice. 

Tekstualni prijenos možete pratiti na Dalmatinskom portalu. Sponzor prijenosa je tvrtka Tommy.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)