Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
4:55 pm

NOVE INFORMACIJE Grčkog navijača slučajno ubio AEK-ov huligan?

Piše M.K.

Poznati pripadnik Bad Blue Boysa, Denis Šeler, objavio je na svom Facebooku kako je navijač AEK-a nehotice ubio Michalisa Katsourisa prilikom nereda. 

– Trojica navijača Panathinaikosa i BBB su nevini, ubojica je navijač AEK- a, zato ranjeni, koji je bio u plavoj majci, nije htio u hitnu. Ekspertiza policije tako kaže, kaže odvjetnik BBB. Info od jednog BBB koji se uspio javiti roditeljima. U pritvoru se prolomilo glasno i veselo: Dinamo, Dinamo, kaže roditelj.  P.S. javio se i drugi BBB iz pritvora i potvrdio vijesti – objavio je Šeler. 

Također, jedan od roditelja pritvorenih BBB-a dojavio je Večernjem kako mu se javio sin iz zatvora te izgleda da je Michalisa netko od AEK-ovih navijača zahvatio letvom koja je imala čavle, pa je nesretni mladić iskrvario i podlegao ozljedama.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)