Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
9:55 pm

TEATAR UZ MORE Komedija ‘4 poze, sretan svršetak’ 30. listopada ponovno u Splitu

Piše M.K.

Nagrađivana komedija ‘4 POZE, sretan svršetak’ još jednom će nasmijati splitsku publiku!

30. listopada u 20 sati popularni glumački kvartet  koji čine Petra Kurtela, Katarina Baban, Borko Perić i Filip Detelić stiže u Loru i to na traženje publike.

‘Kazališni put ove predstave započeo je premijerom u Splitu i Splitu se uvijek rado vraćamo.  Otada smo s Pozama prošli gotovo čitavu Hrvatsku ali nas publika u Splitu uvijek posebno ponese. Jako se radujemo novoj izvedbi na Teatru uz more 30. listopada i očekujemo Vas u velikom broju. I vi od nas možete očekivati svašta jer ova glumačka ekipa stiže s jasnim ciljem da i Vas i nas nasmijemo i zabavimo!’, izjavio je Borko Perić.

Komedija ‘4 POZE, sretan svršetak’ autorsko je djelo Igora Weidlicha uz redateljski pečat Igora Barberića koja bez dlake na jeziku progovara o odnosima muškaraca i žena (i svih onih koji se tako osjećaju). Sagleda ljubav iz svih kuteva bez ikakvih tabua pronalazeći one najsmješnije.

Od ljubavi do zablude, prevare i očaja. Od Pantovčaka do Jadrana. Od JNA do ustaških pjesama. 

Komedija u kojoj nema čega nema, izuzetnom glumačkom igrom i dinamičnim dijalozima povest će publiku u istraživanje muško – ženskih odnosa i  s obilje humora začiniti idealan večernji izlazak.

Ulaznice potražite:

– online na www.teataruzmore.comwww.entrio.hr

– blagajna u Lori (pon-pet 17-20 sati) 

– knjižara-papirnica PAPIRKO (Put Brodarice 4, Split pon-pet 7.30-20 sati i sub 8-19 sati)

– Dancing Bear (Dioklecijanova 6)

– Ghetaldus i Tisak media (City Center)

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)