Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
12:07 pm

Trogir će proglasiti najljepše uređen balkon, okućnicu, vrt i prozor

Piše P. I.

Turistička zajednica grada Trogira po prvi puta je organizirala Natječaj za izbor najljepše okućnice i balkona u 2023. godini na području grada Trogira. Jedan od glavnih ciljeva ovoga projekta je potaknuti građane na uređenje svojih okućnica kako bi se doprinijelo zelenijem i uređenijem mjestu za život. 

‘Tako iskazujemo brigu za dugoročno i održivo očuvanje okoliša grada Trogira’, poručuju.

Po završetku Natječaja i odabiru dobitnika nagrada za prvo i drugo mjesto u kategorijama ‘Balkon i prozor’ i ‘Vrt i okućnica’ od strane Povjerenstva te odabiru dobitnika za treće mjesto u obje kategorije od strane publike na Facebooku, slijedi svečana dodjela nagrada u obliku financijske potpore koju će u Salonu Grada pobjednicima dodijeliti članovi Povjerenstva: Marin Piveta, mag.oec., direktor Turističke zajednice, Jasna Popović, dipl.pov. umjetnosti i etnologinja, pročelnica Konzervatorskog odjela u Trogiru pri Ministarstvu kulture i medija RH, Nikolina Tomaš, mag.ing.agr., rukovoditelj sektora održavanja javnih površina pri Trogir holdingu d.o.o., te Mihaela Milat, mag.ing.arch., arhitektica predstavnica tvrtke GEOART d.o.o.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)