Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
11:10 pm

RAT U IZRAELU Hamas kaže da je oslobodio dva taoca

Piše M.K.

Hamas je oslobodio dvije zarobljenice iz humanitarnih razloga i kao odgovor na katarsko-egipatsko posredovanje, navodi se u izjavi Abu Obaide, glasnogovornika oružanog krila skupine.

Rekao je da je osigurano oslobađanje talaca ‘unatoč neprijateljskom odbijanju da ih prihvati od prošlog petka i njihovom zanemarivanju pitanja naših zarobljenika’, prenosi Index.

‘Odlučili smo ih pustiti iz humanitarnih i loših zdravstvenih razloga… Unatoč tome, neprijatelj ih je prošlog petka odbio primiti.’

Guardian piše da su to dvije Izraelke – Nurit Yitzhak i Yochved Lifshitz.

Oružano krilo oslobodilo je dvije Amerikanke u petak, gotovo dva tjedna nakon što su Hamasovi naoružani pripadnici oteli njih i desetke drugih u blizini Gaze. Hamas je u petak pustio Amerikanke Natalie i Judith Raanan.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)