Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Hrvatska
8:45 am

Vozač poginuo na nerazvrstanoj cesti kod Vinkovaca, zabio se u objekt HEP-a i ormar električnih vodova

Piše P. I.

Nakon očevida policija je utvrdila kako se dogodila oko 3,30 sati dok se 29-godišnjak iz Osijeka kretao Ulicom Alojzija Stepinca u Vinkovcima u smjeru Ivankova. 

‘Dolaskom do zavoja gdje je prometnim znakom izražen obavezan smjer kretanja ulijevo, nastavio je kretanje ravno na nerazvrstanu cestu na kojoj je prometni znak zabrane prometa u oba smjera te je zbog neprilagođene brzine osobinama ceste (zavoj i završetak asfalta) sletio na zelenu površinu i udario u ormar električnih vodova i zidani objekt, vlasništvo Hrvatske elektroprivrede’, naveli su iz policije.

Vozač je preminuo na mjestu događaja.

Po nalogu zamjenice Općinskog državnog odvjetništva u Vinkovcima, nad tijelom preminulog vozača obavit će se obdukcija u NMB Dr. Juraj Njavro u Vukovaru.

O prometnoj nesreći će se dostaviti izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima, dodali su iz policije.

RANIJE OBJAVLJENO:

Policija je jutros, oko 4.30 sati, zaprimila dojavu o prometnoj nesreći na nerazvrstanoj cesti na izlazu iz Vinkovaca prema Ivankovu u kojoj je smrtno stradao vozač osobnog automobila.

Na mjesto događaja izašli su policijski službenici te djelatnici hitne medicinske pomoći i JVP Vinkovci.

U tijeku je očevid kojim rukovodi zamjenica Općinskog državnog odvjetništva u Vinkovcima, izvijestili su iz policije.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)